Burgstraat 55 , 9000 Gent 09 25 67 92 709 25 67 92 7 yinyangmassagegent@outlook.com
Openingsuren:
Ma 10:00-22:00
Di 10:00-22:00
Wo 10:00-22:00
Do 10:00-22:00
Vr 10:00-22:00
Za 10:00-22:00
Zo 10:00-22:00

Ontspannen met de massages van Yin Yang Massage in Gent

Druk druk druk, we kennen het allemaal. Af en toe moeten we gewoon even volledig ontsnappen van de dagelijkse ratrace van het leven. Yin Yang Massage in Gent is daar de perfecte plek voor!

Yin-Yang

Met ontspannende massages helpt het massagesalon om een evenwicht te vinden in het huidige jachtige leven. Laat u bij Ying Yang Massage verwennen met een heerlijke rugmassage, body massage, voetmassage of vacussage.

Wat is Yin-Yang?

Yin-Yang (陰陽) is het fundament van het Taoism, en de richtlijn van de Chinese filosofie. Het zit diep geworteld in de Chinese wetenschap, geneeskunde, astrologie, kalender, Feng-Shui en zoveel meer. Yin is het zwarte gedeelte van het Yin-Yang symbool, het betekent zonloos of het negatieve. Yang is het witte gedeelte van het symbool, het betekent zonlicht of het positieve.

Parking mogelijkheden

  • Parking Ramen:
    • Adres: Ramen 23, 9000 Gent. Dit is 8 min wandelen tot de massage
  • Parking Karmelieten:
    • Adres: Burgstraat 46, 9000 Gent. Dit is dus schuin tegenover de massage. Deze parking bevindt zich vóór het Karmelieten klooster en toegankelijk voor bezoekers aan Gent

Beide parkings komen op +/- 1,5 €/uur.

Contact

Maak een afspraak voor een ontspannende massage in Gent    bij Yin Yang Massage. Neem vandaag nog contact op met het  massagesalon!

Tegengestelden

Yin-Yang geeft de tegengesteldheid weer in kwaliteiten of eigenschappen van alle fenomenen en wezens. Bijvoorbeeld, Yin vertegenwoordigt donker, koude, het negatieve, leegte, even nummers, enz. Yang vertegenwoordigt licht, warmte, het positieve, vol, oneven nummers, enz.

Balans en harmonie

De volledige cirkel symboliseert Tai-Chi (太極), het heelal. In essentie, Yin-Yang geeft weer dat alles in de natuur twee tegenovergestelde aspecten heeft. Ze zijn verstrengeld en verbonden met elkaar. Hun krachten besluiten en vullen elkaars bestaan aan, ze houden elkaar in balans en in harmonie.

Contact

Op zoek naar deugddoende massages in Gent? Dan bent u bij Yin Yang Massage aan het juiste adres. Neem contact op met het massagesalon om uw massage vast te leggen.

ONS AANBOD

MASSAGES IN BALANS EN HARMONIE

RUGMASSAGE

Link

BODYMASSAGE

Link

VOETMASSAGE

Link

CONTACTEER ons